Akbayrak: “Milli arayı iyi değerlendireceğiz“

1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, milli maç arasını iyi değerlendireceklerini söyleyerek, "Bundan sonraki maçlarda 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi

Akbayrak: “Milli arayı iyi değerlendireceğiz“
1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, milli maç arasını iyi değerlendireceklerini söyleyerek, "Bundan sonraki maçlarda 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

PTT 1. Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 mağlubiyetle sonuçlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak, Medya Merkezimize açıklamada bulundu. Akbayrak, üst üste ikinci deplasman maçından üç puanla dönemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. 

Gaziantep deplasmanına çok ciddi hazırlandıklarını ve konsantre olduklarını ifade eden Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak, şöyle konuştu: "Yediğimiz golün ardından hemen golü bularak istediğimiz ortamı yakaladık ama sonuca gidemedik. Rakipten kazandığımız toplarla hızlı hücumu iyi yaptık. Pozisyon da bulduk, 2-3 pozisyonu golle sonuçlandırmalıydık. En azından bir puan düşüncesindeydik ama olmadı bunun için çok üzgünüz."

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini kaydeden Sebahattin Akbayrak, "3 Nisan'da kendi sahamızda konuk edeceğimiz Alanyaspor karşılaşmasından üç puanla ayrılarak hem galibiyet serisi yakalamak hemde moral bulmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Akbayrak, "Daha önümüzde 8 hafta var. İnşallah yaşadığımız bu kayıplarımızı bu maçlarda telafi edeceğiz. Şimdi milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, kendi sahamızda oynayacağımız Alanyaspor maçına odaklanacağız" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Bordo-Mavi-Beyazlı futbolcular üç günlük iznin ardından Alanyaspor maçı hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor