Akbayrak: İki Farklı Maç Oldu

1461 Trabzon Yardımcı Antrenörü Sebahattin Akbayrak, "İki farklı maç oldu. Birinci devresi farklı ikinci devresi daha farklı bir maç oldu" dedi. PTT 1. Lig'in 11. haftasında 1461 Trabzon, sahasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardınd

Akbayrak: İki Farklı Maç Oldu

1461 Trabzon Yardımcı Antrenörü Sebahattin Akbayrak, "İki farklı maç oldu. Birinci devresi farklı ikinci devresi daha farklı bir maç oldu" dedi.

PTT 1. Lig'in 11. haftasında 1461 Trabzon, sahasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bordo-mavili takımın antrenörü Sebahattin Akbayrak açıklamalarda bulundu.

"PAS ATMAK MÜMKÜN DEĞİLDİ"

1461 Trabzon Yardımcı Antröneri Sebahattin Akbayrak, iki farklı maç olduğunu belirterek, "Birinci devresi farklı ikinci devresi daha farklı bir maç oldu. İlk yarı istediğimiz gibi oyun kontrolü elimizde tutarak pozisyon vermeden götürdük. Önceki müsabakalara göre pas alışverişimiz iyiydi. İkinci yarı yağmurun yoğun yağmasıyla bana göre maçın 65. dakikalarından sonra belki müsabaka, futbol oynanacak şartlarda oynanmadı ve top hiç sekmedi. Böyle bir durumda oynadık. Topu taşımak, pas atmak mümkün değildi. Bir puan aldık. Gönül isterdi 3 puan almak ama bir puanda böyle bir müsabakada bizim için çok üzücü bir durum değil ama üç puan alsak daha iyi olurdu" ifadelerini kullandı.

Ligde kalıcı olmak istediklerin kaydeden Akbayrak, "Kadromuzda genç oyuncularımızı Trabzonspor'a ve Türk futboluna yetiştirmek zorundayız. Bu amaçla çalışıyoruz. Birinci amacımız oyuncu yetiştirmek ama öncelikli hedefimiz kümede kalmak. Takımda alt yapıdan oyuncularımız var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor