Akbayrak: "Bizim psikolojik sıkıntımız yok"

PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, Karşıyaka'yı 2-1 yendiklerini ancak daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.    Akbayrak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, haftalard

Akbayrak: "Bizim psikolojik sıkıntımız yok"
PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, Karşıyaka'yı 2-1 yendiklerini ancak daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi. 
 
Akbayrak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, haftalardır tam kadro olarak maçlara çıkamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirterek, "Bizim takım olarak sıkıntımız psikolojik değildi. Sürekli daha iyi oynamaya çalışan ve daha iyi şeyler yapmaya gayret gösteren bir takımımız var. Haftalardır sakatlıklar nedeniyle maçlara tam kadro olarak çıkamadık. Bu maç öncesinde de Uğurcan ve Batuhan sakatlandı. Aytaç ve Ziya'da sakatlıklarına rağmen oynadı" diye konuştu.
 
Geleceğin oyuncularını hazırlamak için çalıştıklarını vurgulayan Akbayrak, "Hamza, Abdülkadir ve Yüksel'i bu anlamda kazandığımızı düşünüyorum. Bizim çok daha fazla çalışıp, daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor