AK Parti seçim bürosu açıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar,  Trabzon’un ve Trabzonspor’un en büyük yatırımlarından biri olan Akyazı Projesini engellemeye çalışanların avuçlarını yalayacağını söyledi. Yeşiltepe Mahallesi’ndeki AK Parti seçi

AK Parti seçim bürosu açıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar,  Trabzon’un ve Trabzonspor’un en büyük yatırımlarından biri olan Akyazı Projesini engellemeye çalışanların avuçlarını yalayacağını söyledi.

 

Yeşiltepe Mahallesi’ndeki AK Parti seçim bürosu coşkulu bir törenle açıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törene AK Parti Milletvekili Adayları Erdoğan Bayraktar, Yunus Karabela, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ve parti yöneticileri katıldı. Açılışta AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’da yer alarak adaylara destek verdi. Çok sayıda gencin sloganlarla ve meşalelerle renklendirdiği programda İl Başkanı Adnan Günnar ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz birer açılış konuşması yaptı. Ardından AK Parti Milletvekili Adayları Erdoğan Bayraktar ile Yunus Karabela vatandaşlara seslendi.

 

Konuşmasında muhalefet partilerinin kendilerine göre bir şeyler söylediğini belirten Erdoğan Bayraktar, “İktidara geldiği süreler içerisinde taş üstüne taş koymayan, aynı yaban arısı gibi kendisinden önce gelen iktidarların yaptığı birikimleri, hizmetleri tüketen siyasi olgu şimdi çıkıp iktidara gelemeyeceği için bol kesen atıyor. Olmayacak vaatlerde bulunuyor. Yapılanları kötülüyor, yapılacaklara ise çamur atıyor” dedi.

 

“AKYAZI’YA ENGEL OLMAK İSTEYENLER AVUCUNU YALASIN”

Birilerinin gece duaya kalkıp Trabzonspor’un şampiyon olmaması için dua ettiğini kaydeden Bayraktar, “Trabzonspor şampiyon olmaz da AK Parti Trabzon’dan oy almaz diye bekliyorlar. Yazıktır günahtır, bizim bir tane Trabzonsporumuz var. Trabzonspor siyaset üstüdür. Başkan Sadri Şener bir açıklama yaptı. Trabzonspor’u siyasetçiler ağzına dolamasın diye. Trabzonspor’a herkes yardım etsin. Kim gibi Sayın Başbakan gibi, kim gibi Devlet Bakanımız Faruk Özak gibi, Akyazı projesi gibi… Şimdi Akyazı’yı engellemek isteyenler var. Birileri avuçlarını ovuşturarak bekliyor. Onlar avuçlarını yalayacaklar. Yatırımların önünü kesmek isteyenler Dünyanın neresinde başarılı oldular. Bugün dünyanın her tarafında önemli şehirlerde deniz dolgusu yapılarak arazi kazanılıyor. Trabzon’un güneyi dağ, bizim bundan başka seçeneğimiz yok” diye konuştu.

 

TRABZON BAYRAKTAR’A SAHİP ÇIKSIN

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur da yaptığı konuşmada Türkiye’yi inşa eden Erdoğan Bayraktar’a Trabzon’un sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Cumur, “Erdoğan abinin Trabzon’a büyük hizmetleri oldu bundan sonrada olacaktır. Buraya iki tane beş yıldızlı hastane kazandırdı. Birisi Akçaabat’ta, diğeri Kaşüstü’nde. Kentsel dönüşümden konuta diğer yatırımlarda ortada. Hepsinde Erdoğan Bayraktar’ın emeği var’’ diye konuştu.

 

Akyazı projesindeki dolgu çalışmalarıyla ilgili tartışmalara da değinen Cumur, “Bunların yaptığı ne ‘çarşı her şeye karşı’. Bunlar köprüye de karşıydı. Bunların yaptıkları hiçbir şey yok. Biz yapacağız onlar engelleyecek. Böyle bir anlayış olamaz. Biz Trabzon için çalışıyoruz. İnşallah 12 Haziran’daki seçimde Trabzon’da 6-0 yaparak hizmetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor