Ait olduğumuz yere döneceğiz!

Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, iyi bir sezon geçirerek ait oldukları PTT 1. Lig'e tekrar dönmek istediklerini söyledi.Al, 5 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve ikinci etap kamp çalışmaları

Ait olduğumuz yere döneceğiz!

Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, iyi bir sezon geçirerek ait oldukları PTT 1. Lig'e tekrar dönmek istediklerini söyledi.

Al, 5 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve ikinci etap kamp çalışmaları için gittikleri Nevşehir'de ilk antrenmanlarını bugün gerçekleştirdiklerini belirtti.

Oyuncularının ilk etaptaki çalışma isteğinden memnun olduğunu dile getiren Al, "Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız. Futbolcularımın antrenman performansının lige yansıması arzumuz. Amacımız iyi bir sezon geçirerek ait olduğumuz PTT 1. Lig'e tekrar dönmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor