Aimar Benfica'ya transfer oldu

Geçen sezon La Liga'dan düşen Real Zaragoza'nın Arjantinli yıldızı Juan Pablo Aimar, Benfica'ya transfer oldu. İki kulüp arasında önceki gün yapılan görüşmeler sonucunda Aimar, 7 buçuk milyon avro bonservis bedeliyle Portekiz ekibiyle 3 yıllığına anlaştı.

Aimar Benfica'ya transfer oldu
Geçen sezon La Liga'dan düşen Real Zaragoza'nın Arjantinli yıldızı Juan Pablo Aimar, Benfica'ya transfer oldu. İki kulüp arasında önceki gün yapılan görüşmeler sonucunda Aimar, 7 buçuk milyon avro bonservis bedeliyle Portekiz ekibiyle 3 yıllığına anlaştı. İki ekip arasında anlaşmada yaşanan gecikme, Newcastle United ve Everton'ın ilgisini çekse de Benfica bu transferi bitirdi ve Arjantinli oyuncuyu kadrosuna kattı. Böylece Trabzonspor taraftarının da Bordo-Mavili forma altında izlemeyi çok istediği ünlü futbolcu Aimar hayali de bitmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor