Ahmetcan Kaplan ilk 11'in vazgeçilmezi oldu! Avrupa'da yine sahnede

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan Avrupa Konferans Lig'inde ilk 11'de yerini aldı.

Ahmetcan Kaplan ilk 11'in vazgeçilmezi oldu! Avrupa'da yine sahnede

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan genç yıldız Ahmetcan Kaplan Avrupa Konferans Lig'inde Ajax'ın Aston Villa ile oynadığı maça ilk 11'de başladı.

Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Ajax, Aston Villa ile karşı karşıya geliyor. Villa Park'ta başlayan mücadelede son zamanlarda performansı ile beğenileri toplayan Bordo-mavililerin eski genç defans oyuncusu Kaplan ilk 11'de yerini aldı.

ajaxta-ahmetcan-kaplan-sevinci-yncf.webp

AJAX PERFORMANSI

Ahmetcan Kaplan, bu sezon Ajax'ın genç takımında forma şansı bulabilmişti. Genç takımda 11 maça çıkan Kaplan, bu maçların 10'una ilk 11 olarak başladı. Genç yıldız bu maçlarda 2 asist ile takımına katkı sağladı.

Genç futbolcu, Ajax'a 2022-2023 sezonu başında henüz ilk maçına çıkmadan diz bağlarında yırtık sakatlığı yaşadı. Ahmetcan, sezonu kapattı ve uzun bir süre forma giyemedi. 11 Kasım 2022 yılında sakatlanan genç stoper, 23 Ekim 2023 tarihinde sahalara geri döndü ve 5 resmi karşılaşmada ilk 11'de yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler