Ahmetcan Kaplan Avrupa'da son 16 maçında ilk 11'de

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan, Avrupa Konferans Ligi Son 16 turu maçında ilk 11'de başladı.

Ahmetcan Kaplan Avrupa'da son 16 maçında ilk 11'de

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan, Ajax'ın Aston Villa ile karşılaştığı maça ilk 11'de başladı.

Avrupa Konferans Ligi Son 16 turu maçında Ajax ve Aston Villa karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan genç yıldız Ahmetcan Kaplan karşılaşmaya ilk 11'de başladı.

2. KEZ İLK 11'DE
Ahmetcan Kaplan, bu sezon Ajax formasıyla 2 maçta forma giydi. İlk kez 3 Mart tarihinde ligde Utrecht'e karşı ilk 11'de sahaya çıkan Kaplan, Aston Villa karşısında 2. kez bu şansı elde etmiş oldu.

ajaxta-ahmetcan-kaplan-sevinci-yncf.webp

AJAX PERFORMANSI

Ahmetcan Kaplan, bu sezon Ajax'ın genç takımında forma şansı bulabilmişti. Genç takımda 11 maça çıkan Kaplan, bu maçların 10'una ilk 11 olarak başladı. Genç yıldız bu maçlarda 2 asist ile takımına katkı sağladı.

Genç futbolcu, Ajax'a 2022-2023 sezonu başında henüz ilk maçına çıkmadan diz bağlarında yırtık sakatlığı yaşadı. Ahmetcan, sezonu kapattı ve uzun bir süre forma giyemedi. 11 Kasım 2022 yılında sakatlanan genç stoper, 23 Ekim 2023 tarihinde sahalara geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler