Ahmet Kalaycıoğlu profesör oldu

Trabzonspor'un eski kulüp doktoru Dr.Ahmet Kalaycıoğlu profesör oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Profesörü olan Ahmet Kalaycıoğlu, sağlık konusunda da çok faal bir hekim olarak biliniyor. Akupunktur,spor hekimi,medikal estetik ve

Ahmet Kalaycıoğlu profesör oldu

Trabzonspor'un eski kulüp doktoru Dr.Ahmet Kalaycıoğlu profesör oldu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Profesörü olan Ahmet Kalaycıoğlu, sağlık konusunda da çok faal bir hekim olarak biliniyor.

Akupunktur,spor hekimi,medikal estetik ve aile hekimliğinin yanı sıra Kayak Federasyonunda sağlık kurulu başkanlığı,kayak milli takımının doktoru,Boks milli takımının doktorluğunu yapıyor.Gençlik ve spor genel müdürlüğü olimpiyat komitesinde sağlık kurulu üyesi olan Prof.Dr. Kalaycıoğlu Tedak ve Tradost adlı iki doğa sporlarının kurucusu ve başkanlığını yaptı.

Bir koltukta tam 12 sağlık alanına hizmet veren Prof Dr.Ahmet Kalaycıoğlu, ”Bu kadar işe nasıl yetişiyorsunuz diye insanların aklına bir soru gelebilir. Önemli olan hayatı planlamak ve yaptığınız işi sevmektir. Zamanın arttığını göreceksiniz. Var olan birikimlerimizi çeşitli alanlarda gönüllü olarak ta insanların hizmetine sunmak bir hekimin zaten görevidir. Ben sadece bunları yapıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor