Ahmet Çakar kıvırdı!

Futbolda şike iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan ve "İddianame tamamlanmak üzere. Artık çok net söylüyorum, normal şartlar altında Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur" ifadelerini kullanan Ahmet Çakar, sözlerinini yanlış anlaşıldığını

Ahmet Çakar kıvırdı!

Futbolda şike iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan ve "İddianame tamamlanmak üzere. Artık çok net söylüyorum, normal şartlar altında Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur" ifadelerini kullanan Ahmet Çakar, sözlerinini yanlış anlaşıldığını söyledi.

Ahmet Çakar konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

"3 Kasım 2011 tarihinde Trabzon'da Spor Toto Süper Ligi 2010-2011 sezonunun şampiyonu ile ilgili söylemiş olduğum sözlerin yanlış anlaşıldığını üzülerek görüyorum. Konuşmamda 'Normal şartlar altında Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun' demiştim. Bu sözlerle sadece Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeme kararının Trabzonspor'u fiilen şampiyon ilan ettiği anlamına geldiğini belirtmek istedim.

Bu görüşlerimin bugün bazı yayın organlarına maksadını aşan bir şekilde yansımış olması beni çok üzmüştür. Devam eden yargı süreciyle ilgili bir konuda açıklama yapmayacağım gibi, hiçbir zaman Fenerbahçe taraftarını yaralayacak bir söz de söylemek istemem. Yanlış anlaşılmaktan dolayı duyduğum derin üzüntüyü tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isterim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler