Ahmet Bulut'a bağlı futbolcular

Fenerbahçe’nin kendi sahasında Ankaragücü ile oynadığı karşılaşma öncesi Ankaragüçlü oyuncu Kağan Söylemezgiller’e gönderilen mesajlarla ilgili tartışma devam ediyor. Futbolcunun cep telefonuna Emre Belözoğlu adı ile geçilen ve Fenerbahçe’ye karşı kendini

Ahmet Bulut'a bağlı futbolcular

Fenerbahçe’nin kendi sahasında Ankaragücü ile oynadığı karşılaşma öncesi Ankaragüçlü oyuncu Kağan Söylemezgiller’e gönderilen mesajlarla ilgili tartışma devam ediyor. Futbolcunun cep telefonuna Emre Belözoğlu adı ile geçilen ve Fenerbahçe’ye karşı kendini sıkmaması istenen mesajlar, Emre’nin menajeri Ahmet Bulut’un iş ortağı Ekrem Okumuş’un telefonundan atılmıştı.

Biz de Bulut’un sahibi, Okumuş’un ortağı olduğu “Foot&Ball” adlı menajerlik şirketinin yapısını araştırdık. Olayların gündemindeki şirkete bağlı çok sayıda ünlü futbolcu var. Ayrıca ortakları arasında da futbol dünyasının tanınmış isimleri ve yakınları bulunuyor.

Mendes’le çalışıyorlar

Şirkette Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ve Basel’de oynayan Çağdaş Atan’ın kuzeni Cemal Atan asistan olarak çalışıyor. 2001’de kurulan şirketin kurucu ortakları arasında eski Galatasaraylı Okan Buruk’un kuzeni Hakan Buruk da bulunuyor. Şirkette, en büyük pay ise Ahmet Bulut’a ait. Buna karşılık tartışmalı mesajların sahibi Ekrem Okumuş’un 25 TL’lik sembolik bir sermaye ortaklığı görünüyor.

En çok iş yaptıkları yabancı menajer Jorge Mendes. Quaresma, Alemida, Simao ve Eskişehirsporlu Pele ve Tello’nun menajerliğini yapan Mendes futbol dünyasında çok tanınan bir isim. Bunun dışında Ahmet Bulut’un çalıştığı diğer bir menajer ise Guti’nin de menajerliğini yapan Norden Hbib.

Ahmet Bulut’a bağlı futbolcular

Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)

Kağan Söylemezgiller (Ankaragücü)

Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Bekir İrtegün (Fenerbahçe)

Selçuk Şahin (Fenerbahçe)

Arda Turan (Galatasaray)

Hakan Balta (Galatasaray)

Aydın Yılmaz (Galatasaray)

Serkan Kurtuluş (Galatasaray)

Ufuk Ceylan (Galatasaray)

Cenk Gönen (Beşiktaş)

Burak Kaplan (Beşiktaş)

Tanju Kayhan (Beşiktaş)

İbrahim Kaş (Getafe)

Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor)

Efe İnanç (İstanbul BŞB)

Eren Güngör (Kayserispor)

Sedat Ağçay (MP Antalyaspor)

Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor)

Burhan Eşer (Eskişehirspor)

BBM mesajları takip edilemiyor

BBM, yani Blackberry Messenger görüşmeleri, Kanada’daki özel ağ üzerinden geçmesi sebebiyle yerel hükümetler tarafından takip edilemiyor. Dolayısıyla BlackBerry telefonlar arasında yapılan e-posta ve bilgi alışverişleri bu yönüyle istismara açık bir konumda bulunuyorlar. Hatta dünyada bazı ülkeler, bu mesajlaşmaların denetlenip kontrol altına alınabilmesi amacı ile harekete geçmiş durumda..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor