Ahlaksız Fenerbahçe taraftarı

Haber61.Net / Spor Servisi - Trabzon'da yaşanan saha olayları sonrası hemen hemen Her yerde Trabzonspor'u linç etmeye çalışan Fenerbahçe camiasının dün İstanbul'da oynan G. Saray F. Bahçe derbisi sırasında yobaz taraftarının yaptıklarını görmezden gelmesi

Ahlaksız Fenerbahçe taraftarı

Haber61.Net / Spor Servisi - Trabzon'da yaşanan saha olayları sonrası hemen hemen Her yerde Trabzonspor'u linç etmeye çalışan Fenerbahçe camiasının dün İstanbul'da oynan G. Saray F. Bahçe derbisi sırasında yobaz taraftarının yaptıklarını görmezden gelmesi skandal sayılacak cinstendi.

Yoldan geçen bir araba içerisinde G. Saray atkısı takan bir kadına hem sözlü hem elle taciz yapan yobaz Fenerbahçeli taraftarlar İstanbul'un göbeğinde bunu yapması ise gelişmiş güzel Türkiye’min geldiği son noktadır.

Son dönemlerde ülke genelinde kadına yönelik şiddet olaylarında artış göstermesi yanında bu olayın aynısının futbolda da yaşanması üzüntü verici olurken dünyaya şikeleriyle damga vurmuş F. Bahçe camiasının bu olayı kınamamsı ise kendilerini ne kadar pişkin olduklarını gösteriyor.

Buradan Tük futbolunu yöneten ve Kadın'dan sorumlu bakanlıkları göreve davet ediyoruz. Kadınlarımıza yönelik şiddetin futbola F. bahçe camiası yüzünden sıçramasının önüne geçmeleri gerekmekte. Yoksa sahalarda Sarı Lacivertli taraftalar yüzünden kadınlar öle bilir...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor