Ağaoğlu TS'ye başkan olur mu?

Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili kulübün başkanlığını yapmayı düşünüp düşünmeyeceği konusundaki soruya bakın ne yanıt verdi...Trabzonsporlu taraftarların Van için düzenlediği kan bağışı toplantısına katılan Ağaoğlu, bordo mavili kulübün başkanlığını yapmayı dü

Ağaoğlu TS'ye başkan olur mu?

Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili kulübün başkanlığını yapmayı düşünüp düşünmeyeceği konusundaki soruya bakın ne yanıt verdi...

Trabzonsporlu taraftarların Van için düzenlediği kan bağışı toplantısına katılan Ağaoğlu, bordo mavili kulübün başkanlığını yapmayı düşünüp düşünmeyeceği konusundaki soruya bakın ne yanıt verdi...

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Bordomavi.net (BMN), Kızılay'la ortaklaşa bir kan bağışı kampanyası düzenledi.

Taksim meydanında dün gerçekleştirilen kampanyaya, Trabzonsporlu taraftarlarının yanı sıra çevredeki diğer vatandaşlar da destek verdi.

6 saat süren kampanya boyunca yaklaşık 150 ünite kan bağışında bulunuldu. Bu rakam, Kızılay için günün rekoru olurken, taraftar organizasyonları arasında da zirvede yer aldı.

"Trafik kazasında yaralanan bir kimsenin, kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin, kan bulunmazsa ölecek bir hastanın sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının, size verdiği manevi duygu ölçüsüzdür. Bağışınız çok insancıl ve onurlu bir davranıştır. Ayrıca unutmayalım ki, hiç ummadığınız anda kan size de lazım olabilir…"

çağrısının yapıldığı kampanyada, Van depreminde yaralanan vatandaşların ihtiyaçları da gözetilerek, halkın bu konuda duyarlı davranması gerektiği vurgulandı.

AĞAOĞLU ADAY OLUR MU?
Kan bağışı organizasyonu öncesinde, bir kahvaltıda bir araya gelen BMN üyelerinin ünlü misafirleri de vardı. Trabzonspor Kulübü yöneticilerinden Temel Soyyiğit'in ailesiyle katıldığı organizasyona, eski Trabzonspor asbaşkanı ve yorumcu/yazar Ahmet Ağaoğlu, efsane başkanlardan Şamil Ekinci'nin oğlu Alihan Ekinci, Trabzonspor Tercümanı Halil Yazıcıoğlu'nun babası Ali Yazıcıoğlu ve basın mensupları da iştirak etti.

Toplantıda, 5. Trabzonspor Taraftar Ödülleri kapsamında Yılın Ulusal Basında En İyi Trabzonspor Yazarı seçilen Ağaoğlu'na da ödülü takdim edildi. Başarılı yönetici, bu zamana kadar Trabzonspor camiası tarafından ilk kez ödüle layık görüldüğünü dile getirerek, "Aldığım en anlamlı ödül bu," şeklinde konuştu.

Taraftarların "2013'te başkanlığa adaylığınızı koymayı düşünüyor musunuz?" sorularına da yanıt veren Ağaoğlu, "Yalnızca sizlerin isteğiyle olmuyor. Orası biraz karışık" diyerek açık kapı bıraktı.

Bordomavi.net üyeleri, yönetici Temel Soyyiğit'e de şike operasyonu konusunda yönetimden daha sert bir tavır beklediklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler