Ağaoğlu: TS travma geçirmez

Trabzonspor'un eski yöneticisi Ahmet Ağaoğlu, bu sene Sivassporun şampiyon olması halinde Trabzonspor'un travma yaşamayacağını söyledi. YÖNETİMİN KAFASI KARIŞTIRILIYOR Ağaoğlu, Radyospor'da yaptığı konuşmada bazı gazetecilerin Trabzonspor yönetiminin kafa

Ağaoğlu: TS travma geçirmez

Trabzonspor'un eski yöneticisi Ahmet Ağaoğlu, bu sene Sivassporun şampiyon olması halinde Trabzonspor'un travma yaşamayacağını söyledi.

 

YÖNETİMİN KAFASI KARIŞTIRILIYOR

 

Ağaoğlu, Radyospor'da yaptığı konuşmada bazı gazetecilerin Trabzonspor yönetiminin kafasını karıştırdığını belirterek, “Trabzonspor şuan iyi gidiyor, bu iyi giden dönemde neden Trabzonspor yönetimin kafasını karıştırırsınız, bunu anlamış değilim” dedi.

 

 

GÜNEŞ'i, DÜNYANIN BİR UCUNA KAÇIRDILAR

 

Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş'in bazı dedikodular üzerine Güney Kore'ye gittiğini ifade en Ağaoğlu, “Güneş dedikodulardan uzak durmak için dünyanın bir ucuna gitti. Şenol Güneş'i Bakan Özak'ı neden malzeme yapılıyor bunu da anlamış değilim” diye konuştu.

 

TRABZONSPOR NEREDE KOLLANDI

 

Trabzonspor hakemler tarafından kollanıyor eleştirisine kesinlikle katılmadığını kaydeden Ağaoğlu, “Trabzonspor nerede kollandı, bunu söyleyen kişi nerede kollandığımızı söylemeli. Geçen hafta ne dedik. Fenerbahçe maçında Song'un pozisyonunu penaltı verirdim, ama arkadan bakarsak verilmez. Bu maçta  2 sarıdan Selçuğu atmalıydı. Hakem hatası başkadır kör parmağım kör gözüne bazı şeyleri görmezden gelmek ise başkadır 1 metre ofsaydı görmeyen hakem  o bayrağı neden elinde tutar” dedi.

 

HAKEMLER BASKI ALTINA ALINIYOR

 

Kendilerinin baştan beri Trabzonspor'a adaletsiz düdük çalınmasını istemediklerini kaydeden Ağaoğlu, “Hakemler baskı altına alınmasın. Ligin 9. haftasında itibaren hakemler baskı altına alındı, kimler neler yaptı, bunları bir hatırlayalım” diye konuştu.

 

ADALETLİ DÜDÜK ÇALSINLAR

 

Hakemlerin düdükler, adaletli çalmasını istediklerini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle devam etti:

“Biz diyoruz ki düdükler adaletli çalınsın, akşam Fenerbahçe iki golünü de ofsayttan yedi ama Fener'in sıkıntısı bu değil. Galatasaray Kayseri maçı sonrası bildiri yayınlıyor. Baros hakemin göğsüne 5 parmağının izini çıkartıyor. Buna da kart göstermeseydi de ne yapsaydı”

 

ADALETSİZLİKTEN PAY MI İSTİYORSUNUZ

 

Trabzonspor Ankaragücü maçında Selçuk'un De Nigris'e yaptığı yüklenmenin penaltı olduğunu iddia eden Ağaoğlu, “Bana göre ilk yüklenme penaltı Erman Toroğlu'na göre penaltı değil. İlk yüklenme penaltıydı, ama ondan sonra kendisini atması ise abartıydı, hakem de bundan dolayı penaltı vermedi. Bana göre hakem penaltı çalsın Adaletsizlikten pay mı istiyorsunuz, içinize sindiriyorsunuz alın”

 

GÜNEŞ VE ÖZAK MALZEME YAPILIYOR

 

Şenol Güneş'in bazı dedikodulardan dolayı dünyanın bir ucuna gittiğini ifade eden Ağaoğlu, “Güneş bile isminin böyle anılmasından rahatsız. Güneş ve Bakan Özak'ı neden malzeme olarak kullanırlar anlamış değilim” dedi.

 

SİVAS ŞAMPİYON OLURSA TRABZONSPOR TRAVMA GEÇİRMEZ

 

Türk futbolunda Sivasspor, Kayseri'nin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Ağaoğlu, “Sivas şampiyon olursa, Türk futbolu adına çok farklı şeyler yaşanabilir, çember biraz daha genişler, Ankaraspor, Gaziantep yarıştan geri düşmemeli. Sivas şampiyon olursa, Trabzospor travma yaşamaz, çember genişler, Süper Ligin görünümü değişir”

 

DEMİRÖREN, TRABZONSPOR'DAN BİR ŞEY OLMAZ DEMİŞTİ

 

Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören'in ilk haftalarda Trabzonspor şampiyon olamaz sözünün hatırlatılması üzerine Ağaoğlu, “İlk haftalarda Demirören ciddi ciddi Trabzonspor'dan bir cacık olmaz, şampiyon olamaz demişti. Hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçının fair play içinde geçmesini temenni etmekten başka yapacak bir şey yok” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler