Ağaoğlu: Trabzon-BJK'yı yener

Trabzonspor'un eski yöneticisi ve başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu, ile Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor'u sorduk, Beşiktaş maçı ile ilgili düşüncelerini aldık. İşte Ağaoğlu'nun Trabzonspor-Beşiktaş maçı ile ilgili düşünceleri:  DÖRT BÜYÜKLER İÇİNDE EN H

Ağaoğlu: Trabzon-BJK'yı yener

Trabzonspor'un eski yöneticisi ve başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu, ile Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor'u sorduk, Beşiktaş maçı ile ilgili düşüncelerini aldık.

 

İşte Ağaoğlu'nun Trabzonspor-Beşiktaş maçı ile ilgili düşünceleri:

 

 DÖRT BÜYÜKLER İÇİNDE EN HAZIR TRABZONSPOR

 

“Trabzonsporun yeni transferlerini çok iyi buldum. Zaten transferler hazırlık döneminden önce bitirildiği için iyi de bir hazırlık süreci geçirilmiş, her halinden belli. Bu maçlarda oturmuş takım görüntüsü verildi. Yani Trabzonspor'un 2 maçı da aynı kadro ile oynaması kadronun oturduğunu gösterir. Ama Trabzonsporun bütün sorunlarını hallettiği anlamına da gelmez. Trabzonspor hazırlık sürecini çok iyi kullanmış bir görüntü verdi. Mesela Fenerbahçe ve  Galatasaray'a bakınca tabı ki bunu göremiyorsun. Her iki takımda sıkıntıda, Galatasaray 4 maçını 20 futbolcuyla oynadı. Fenerbahçe halen daha transfer arayışında. Trabzonsporun böyle bir sorunu yok, takım uyum sorununu da belli ölçüde halletmiş. Şu 4 büyük takım arasında en fazla transferi yapmasına rağmen en hazır görüntüyü veren Trabzonspor. Ben şu görüşlere katılmıyorum, “Ersun Yanal ile 7 hafta takım olağanüstü performans gösterir ve ondan sonra düşüşe geçer”  Ersun Yanal'ın bugüne kadar çalıştırdığı takımlar Trabzonspor kalitesinde takımlar değildi.  Şuanda Trabzonsporun çok iyi bir kadrosu var ve Trabzonspor çok iyi futbol oynuyor”

 

"Haftaya Trabzonspor-Beşiktaş maçı var, Trabzonspor'un gerçek gücünü göstermesi bakımından bu maç önemli, bordo mavili takımın ilk derbisi olacak. Sizce  bu maçın galibi kim olur?"

 

KESİNLİKLE TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ'I YENER

 

Bu sorunuza farklı cevap vermem mümkün değil, kesinlikle bu maçın galibi Trabzonspor olur. Tartışmasız Trabzonspor olur, ben bunu sadece bir taraftar olarak söylemiyorum. İki takımın da oynadığı maçlar ortada, şuandaki mevcut görüntü Trabzonspor'dan yana. Trabzonspor ligin 5-10 haftasında ortaya koyacağı performans çok önemli. Bu çizgiyi devam ettirse takip edilen haftalarda, Trabzonsporun çok daha farklı bir hüviyete bürüneceğini tahmin ediyorum. Yani bir kere o havayı yakaladı mı, bir daha da ipin ucunu bırakmaz.

 

 Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor