Adriano Alkole Yenik Düştü

İnter'in Brezilyalı golcüsü Adriano'dan futbol dünyasını sarsacak müthiş itiraf...

Adriano Alkole Yenik Düştü


Fenerbahçe'nin transfer gündemine de gelen yıldız oyuncu, İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport'a verdiği röportajda, geçen sezon gece hayatına ve alkole yenik düştüğünü açıkladı.

Sambacı, "Babamın 2004'te vefat etmesi beni çok etkiledi. Her yerde onu aradım ama bulamadım... Geçen sezon eve girmek istemiyordum çünkü kendimi yalnız hissediyordum. Bu yüzden gece hayatına yenik düşüp, alkol bağımlısı oldum'' dedi.

Fener riske girmedi!
Geceleri uyuyamadığını da sözlerine ekleyen süperstar, “Çok içmeye başladım çünkü bazı olumsuzlukları bu şekilde yok etmeye çalışıyordum. Her şey o kadar çok düzensizdi ki, kız arkadaşım Daniele bile beni terk etti. Ancak hatamı anladım. Ailemle yeniden birlikteyim. Toparlandım ve bana ikinci bir şans veren Başkan Moratti'ye yeni sezonda borcumu ödeyeceğim'' diye konuştu. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli çok yüksek olan Adriano hakkında bu tür duyumlar aldığı ve o yüzden transferde geri adım attığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor