Adrian ve Romaric ne günü?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, haber61.net'e açıklama yaptı.Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a açıklama yapan Sadri Şener, gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için hem yurt içinde hem de yurt dışında transfer arayışlarına devam

Adrian ve Romaric ne günü?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, haber61.net'e açıklama yaptı.

Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a açıklama yapan Sadri Şener, gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için hem yurt içinde hem de yurt dışında transfer arayışlarına devam ettiklerini belirtti.

Polonyalı Adrian Mierzejewski ile her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor, oyuncunun kulübü ile sürdürdüğü yoğun pazarlığı noktalama aşamasına geldi. 5 Milyon Euro'dan kapı açan Polonya kulübü indirime yanaşmazken, Bordo-mavili yöneticiler ise pazarlığı sürdürüyor.

Sadri Şener, haber61'e, "Romaric ve Adrian Mierzejewski transferi Salı günü (yarın) veya Çarşamba günü netleşecek. Yöneticilerimiz görüşmelerini sürdürüyor" dedi.

POLONYALI OLMAZSA...

Sadri Şener, Polonyalı oyuncunun transferinin olmadığı taktirde Romaric'e yöneleceklerini belirterek, "Bu oyuncudan istediğimizi alamazsak Romaric'e yönelebiliriz" diye konuştu.

Zokora'nın hem takım arkadaşı hem de vatandaşı olan deneyimli orta saha oyuncusunu Adrian'dan gelecek haber doğrultusunda kadrosuna katmaya çalışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler