Adrian transferinde son durum

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken, Orta saha için uzun zamandır Trabzonspor’un gündeminde olan takımı futbolcusu Adrian Mierzejewski için görüşme Çarşamba günü yapılacak.haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre,Çarşamba günü Polonya’ya

Adrian transferinde son durum

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken, Orta saha için uzun zamandır Trabzonspor’un gündeminde olan takımı futbolcusu Adrian Mierzejewski için görüşme Çarşamba günü yapılacak.

haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre,Çarşamba günü Polonya’ya gidecek olan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu Varşova kulüp başkanı ile görüşecek ve bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bu görüşmeden sonra netlik kazanacak.

Bilindiği gibi Polonyalı futbolcu Trabzonspor’a gelmek için istekli olurken Varşova kulüp başkanı geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen futbolcusu Adrian Mierzejewski’yi bırakmak istemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler