Adrian Trabzon'a geldi!

Dün İstanbul'a gelen Trabzonspor'un yeni transferlerinden Adrian Mierzejewski saat 01.40'da uçakla Trabzon'a geldi.Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile birlikte tarifeli uçakla Trabzon'a gelen Polonyalı futbolcuyu burada bir grup Bordo Mavili tarafta

Adrian Trabzon'a geldi!

Dün İstanbul'a gelen Trabzonspor'un yeni transferlerinden Adrian Mierzejewski saat 01.40'da uçakla Trabzon'a geldi.

Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile birlikte tarifeli uçakla Trabzon'a gelen Polonyalı futbolcuyu burada bir grup Bordo Mavili taraftar karşıladı. Dış hatlar terminalinden çıktığında omuzlara alınan Adrian Mierzejewski'nin Türkçe, "Şampiyon Trabzonspor" diye bağırması taraftarları coşturdu.

Kendisini otele getirecek otomobile yaklaşık 20 dakikalık bir gecikmeden binen Adrian Mierzejewski'nin heyecanlı olduğu gözlenirken, yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, taraftarlara teşekkür etti.

Adrian Mierzejewski, bu sabah Trabzon'a gelecek olan Halil Altıntop ile birlikte saat 14.00'da Ayasofya müzesinin bahçesinde düzenlenecek törende sözleşme imzalayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor