Adrian Mierzejewski 84. oldu!

Trabzonspor'un, Polonya'nın Varşova takımından transfer ettiği Adrian Mierzejewski Trabzonspor'un 84. yabancı oyuncusu oldu. Karadeniz ekibi Polonya'dan Adrian ile birlikte 6. yabancı transferini gerçekleştirmiş oldu. Trabzonspor'da bugüne kadar 5 kıta, 3

Adrian Mierzejewski 84. oldu!

Trabzonspor'un, Polonya'nın Varşova takımından transfer ettiği Adrian Mierzejewski Trabzonspor'un 84. yabancı oyuncusu oldu. Karadeniz ekibi Polonya'dan Adrian ile birlikte 6. yabancı transferini gerçekleştirmiş oldu.

Trabzonspor'da bugüne kadar 5 kıta, 36 ülkeden 82. yabancı oyuncu transfer etti. Bordo-mavili ekip, bugüne kadar gerçekleştirdiği yabancı oyuncu transferlerinin çoğunu 11 oyuncu ile Brezilya'dan yaptı. Bu ülkeyi 6'şar oyuncu ile Gürcistan Yugoslavya ve Polonya takip etti. Bordo-mavili takım, 5'er Belçikalı ve Ukraynalı, 3'er Makedon, Nijeryalı, Hırvat ve Ganalı , 2'şer Alman, Kamerunlu, Mısırlı, Gineli, Çek, Sırp, Bulgar ve 1'er tane de Rumen, Danimarkalı, Azeri, İngiliz, Norveçli, Perulu, Arjantinli,

Senegalli, Arnavut, Avustralyalı, Fransız, Güney Koreli, Burundili, Belaruslu, Hollandalı, Namibya, İsveçli, Kolombiyalı ve Fildişi Sahili'nden futbolcu transfer etti.

SADRİ ŞENER'İN 25. YABANCISI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, görevde bulunduğu süre boyuncu resmi olarak 25 yabancı oyuncu transferi gerçekleştirdi. Şener, Bordo-mavili kulüpte görev yaptığı ilk dönemde Victor, Yuri, Cizyo, Gusiev, Kotehorov, Beradze, Şota ve Arçil gibi yabancı oyuncular transfer etti. Başkan Şener, ikinci başkanlık döneminde ise 17 yabancı oyuncu transferini resmi olarak gerçekleştirdi. Şener döneminde; Gustavo Colman, Hrvoje Cale, Rigobert Song, Tony Sylva, Promise Isaac, Faty Papy, Alanzinho, Tjikuzu,

Gabriç,Teofilo Gutierrez, Glowacki, Jaja ve Pawel ve Piotr Brozek, Zokora, Pauola Henrigue ve Adrian'nı transfer etti.

ADRİAN MİERZEJEWSKİ 6. POLONYALI

Trabzonspor'un Adrian Mierzejewski ile birlikte bugüne kadar 6 Polonyalı oyuncu transferi gerçekleştirdi. Geçen sezon başında Wisla Krakow'dan savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki'yi, devre arasında da yine aynı takımdan forvet Pawel ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek kardeşleri transfer eden bordo-mavililer, Adrian Mierzejewski'yi de alarak bir başka Polonyalı oyuncu ile anlaşma sağladı.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor önceki yıllarda ise Czyo ve Szmykowiak gibi Polanyalı oyuncuları da kadrosuna bulundurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor