Adrian konuştu

Fırtına’nın yeni transferi Adrian Mierzejewski, Polonya basınına yaptığı açıklamada “Daha önce böyle bir ilgi görmedim. Taraftar, beni ikinci Szymkowiak gibi görüyor” diye konuştu..Polonya basınından Sports review’a konuşan Trabzonspor’un yeni transferi A

Adrian konuştu

Fırtına’nın yeni transferi Adrian Mierzejewski, Polonya basınına yaptığı açıklamada “Daha önce böyle bir ilgi görmedim. Taraftar, beni ikinci Szymkowiak gibi görüyor” diye konuştu..

Polonya basınından Sports review’a konuşan Trabzonspor’un yeni transferi Adrian Mierzejewski, yüzlerce Bordo-Mavili taraftarların gece yarısı olmasına karşın kendisini büyük bir coşkuyla karşıladığını belirterek, çok büyük şaşkınlık yaşadığını dile getirdi.

Daha önce böyle bir ilgi görmediğini belirten oyuncu Trabzonspor’da taraftarların kendisini ikinci Szymkowiak gibi gördüğünü de belirterek, yeni takımında bir baskı olacağını bildiğini ancak bundan korkmadığını “Korksaydım, Polonya’da kalırdım” sözleriyle ifade etti.

Trabzonspor’un Polonia Varşova takımına ödediği 5.3 milyon Euro’yla Polonya Ligi’nden yurt dışına giden en pahalı futbolcu unvanının sahibi olan Mierzejewski, Süper Lig’deki büyük takımların Forlan, Klose ve Drogba gibi isimlerle ilgilendiğini belirterek, Türkler’in rakamlara çok fazla takılmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor