Adidas Trabzonspor'u istemedi?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor 2015 – 2016 sezonunda sahaya çıkacağı yeni sezon formaları için görüşmelere başladığı öğrenildi. Dünya markası ADİDAS ile de görüşen Trabzonspor yöneticileri yeni sezonda 1995 – 96 yılında efsaneleşen çubuklu Bordo Ma

Adidas Trabzonspor'u istemedi?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor 2015 – 2016 sezonunda sahaya çıkacağı yeni sezon formaları için görüşmelere başladığı öğrenildi. Dünya markası ADİDAS ile de görüşen Trabzonspor yöneticileri yeni sezonda 1995 – 96 yılında efsaneleşen çubuklu Bordo Mavi Formanın aynısının yapmak için kolları sıvadığı ifade edildi.  Konu ile alakalı Haber61’e açıklamada bulunan Trabzonspor yöneticisi Mehmet Terzi, “ Yeni sezonda NİKE ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendileriyle bir sorun yaşamıyoruz. Bir dönem mağazalarımıza ürün nakli sırasında ufak tefek sıkıntılar yaşadık onun dışında bir sıkıntımız olmadı.”dedi.

Terzi, “ Trabzonspor’un efsane sayılan ADİDAS çizgili formayı yaptırmak için bu firma ile görüştük. 2015 – 16 sezonun sahaya bu forma ile çıkacaktık. Bu firmanın yetkilileri Türk liginde başka büyük kulüplerlede çalışıyoruz ve tesis bakımından güçlük çekiyoruz dediler ve bu nedenle ADİDAS ile görüşmemiz geri plana düştü. Bizde NİKE 1995 – 96 yılının formasının örneklerini gönderdik birebir benzerini yapmalarını söyledik. Kendilerinden olumlu cevap aldık.”ifadelerine yer verdi.

Bu sezon Forma satışlarına da değinen Terzi, “ Bu sezon yani 2014 – 15 sezonunda toplamda 70 bin adet forma sattık. Bu formaların arasında en fazla satış Cardozo, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu var. Mağazalarımızdan satın alınan formaların arka kısmına taraftarlarımızın yazdırmış olduğu isimler ile bu istatistik tutulmuştur. Kimseye özel forma yapılmıyor. Pek nadirdir yapılanda. Sadece forma alan taraftarlarımızın kendi yazdırdığı isimler ile yola çıkılarak ilk 4 sıralaması yapılıyor.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler