Adı TS ile anılan yıldızdan inanılmaz imza!

Adı geçen yıl transfer döneminde Trabzonspor'un da gündemine gelen Michael Essien inanılmaz bir rakama transfer oldu. Bordo mavili kulüpten uçuk istekleri nedeniyle gerçekleşmeyen transfer sonrası Essien'in yeni takımında alacağı ücret şaşkınlık yarattı A

Adı TS ile anılan yıldızdan inanılmaz imza!
Adı geçen yıl transfer döneminde Trabzonspor'un da gündemine gelen Michael Essien inanılmaz bir rakama transfer oldu. Bordo mavili kulüpten uçuk istekleri nedeniyle gerçekleşmeyen transfer sonrası Essien'in yeni takımında alacağı ücret şaşkınlık yarattı
 
AC Milan ile olan kontratı sona eren ve bonservisi eline alan Ganalı orta saha oyuncusu Michael Essien, Panathinaikos ile sözleşme imzaladı.
 
2 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki Essien, astronomik bir rakam isteyeceği düşünülürken bu transfer karşılığında yıllık 1.2 milyon euro kazanacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler