Adı TS ile anılan yıldızdan flaş açıklama!

Adı sıkça Trabzonspor'la anılan Mevlüt Erdinç çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fransız ekibi Saint Etienne'de forma giyen Milli oyuncumuz Mevlüt Erdinç, Fransız basınına oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mevlüt, geçmişte daha yüksek seviyede olması dur

Adı TS ile anılan yıldızdan flaş açıklama!
Adı sıkça Trabzonspor'la anılan Mevlüt Erdinç çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Fransız ekibi Saint Etienne'de forma giyen Milli oyuncumuz Mevlüt Erdinç, Fransız basınına oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mevlüt, geçmişte daha yüksek seviyede olması durumunda Milli Takım tercihinin farklı olabileceğini söyledi.
 
Fransız basınına Milli Takım tercihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Mevlüt, "Geçmişte daha yüksek seviyede olsaydım ve Fransa ve Türkiye arasında seçim yapmam gerekseydi seçimim belki farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.
 
Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesini de yorumlayan Mevlüt, "Mesut Özil, tatillerde sık sık Türkiye'ye gidiyor ve ailesiyle zaman geçiriyor. Onun bu seçimi ülkesini reddettiği anlamına gelmiyor" dedi.
 
Milli Takım kariyerine Fransa U17 Milli Takımında başlayan Mevlüt Ercinç, daha sonra tercihini Ay Yıldızlı Milli Takımdan yana kullandı ve Türkiye U-19, Türkiye U-21'de forma giydikten sonra Ay Yıldızlı Milli Takımın formasını giymeye devam ediyor.
 
Ay Yıldızlı formayla 31 maça çıkan 28 yaşındaki golcü oyuncu 8 kez gol sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor