Adı TS ile anılan yıldız konuştu!

 Adı Trabzonspor'la anılan Hamburg'un başarılı futbolcusu Tolgay Arslan'ın rotası Hertha Berlin'e döndü. Bild'in haberine göre Hertha Berlin'in orta sahaya bir oyuncu aradığı ve listenin başında Tolgay'ın olduğu ifade edildi. Konu hakkında konuşan Hertha

Adı TS ile anılan yıldız konuştu!
 Adı Trabzonspor'la anılan Hamburg'un başarılı futbolcusu Tolgay Arslan'ın rotası Hertha Berlin'e döndü.
 
Bild'in haberine göre Hertha Berlin'in orta sahaya bir oyuncu aradığı ve listenin başında Tolgay'ın olduğu ifade edildi. Konu hakkında konuşan Hertha Berlin hocası Jos Luhukay, "Her geçen gün ve hafta gelişmeleri takip ediyoruz. Şu anda her şey mümkün" diyerek net konuşmadı.
 
Türkiye'ye transferi ile ilgili yoğun haberler medyayı meşgul eden Tolgay ise, "Diğer kulüplerin beni sorduğunu biliyorum ancak şu anda somutlaşmış bir şey yok" dedi.
 
Dortmund altyapısından yetişen 2010 yılından bu yana Hamburg kadrosunda bulunan 24 yaşındaki ort saha geçen sezon 13 lig maçına çıkmış ve 2 asist yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler