Adı Trabzonspor'la anılıyordu şimdi ise...

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, istifa eden Şota Arveladze'nin devam etmek istemediğini ve kendilerinin de bu konuda ısrarcı olmayacaklarını söyledi. Bugün Gürcü çalıştırıcı ile bir araya geleceklerini belirten Öksüz, "Takımı, yeni hoca

Adı Trabzonspor'la anılıyordu şimdi ise...
Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, istifa eden Şota Arveladze'nin devam etmek istemediğini ve kendilerinin de bu konuda ısrarcı olmayacaklarını söyledi.
 
Bugün Gürcü çalıştırıcı ile bir araya geleceklerini belirten Öksüz, "Takımı, yeni hoca gelene kadar kimin çalıştıracağı bu toplantı sonrası netleşir" derken, gelen haberler Kasımpaşa yönetiminin Ertuğrul Sağlam ile temasa geçtiği yönünde.
 
Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam'a ön teklif yapıldığı iddia edildi.
 
Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın ismi daha önce Trabzonspor'la da anılmış ve bordo mavili yöneticiler bu iddiayı yalanlamıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor