Adı Trabzon'la anılıyordu, sakatlandı!

 Yaklaşan ara transfer döneminde ismi Trabzonspor ve Galatasaray başta olmak üzere pek çok kulüple anılan Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok'a nazar değdi. Beşiktaş maçının son dakikalarında sakatlanan genç savunma oyuncunun dün çekilen MR'ında sağ arka

Adı Trabzon'la anılıyordu, sakatlandı!

 Yaklaşan ara transfer döneminde ismi Trabzonspor ve Galatasaray başta olmak üzere pek çok kulüple anılan Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok'a nazar değdi. 

Beşiktaş maçının son dakikalarında sakatlanan genç savunma oyuncunun dün çekilen MR'ında sağ arka adalesinde küçük bir yırtık tesbit edildi. En az 4 hafta takımdan uzak kalacağı açıklanan Uğur'un ilk yarıyı kapattığı belirtildi.

Akhisar Belediyespor, bu arada Beşiktaş randevusunun ardından perşembe günü Keçiörengücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Ankara'ya geçti. Ligde 8 haftadır galip gelememesine rağmen kupada grup lideri olan Akhisar Belediyespor, Keçiörengücü'nü de yenip zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın bu maçta ligde az süre alan oyunculara şans vereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler