Adı Trabzon'la anılırken Bursa'ya gitti

Basında adı sıkça Trabzonspor'la anılan Tomas Sivok Bursaspor'a transfer oldu. Çek futbolcu Sivok bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Sivok Bursaspor'un, Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri olduğu

Adı Trabzon'la anılırken Bursa'ya gitti
Basında adı sıkça Trabzonspor'la anılan Tomas Sivok Bursaspor'a transfer oldu.
 
Çek futbolcu Sivok bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
 
Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Sivok Bursaspor'un, Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri olduğunu dile getirdi.
 
Desteklerinden dolayı Bursalılara da teşekkür eden Sivok, "Bursaspor'un benimle ilgilendiğini öğrendiğim ilk gün heyecan duydum. Bursaspor, büyük bir camia, hedefleri büyük. Hep beraber çalışarak hedefimize ulaşacağız. Ben de sahada kendimi göstereceğim. Yeni hoca ve arkadaşlarımla zaten iyi olan kadromuz daha da güçlenecek" ifadelerini kullandı.
 
Sivok, bir gazetecinin, "Türkiye'ye 7 yıl önce seni Ertuğrul Sağlam transfer etmişti. Onunla yeniden çalışma fırsatı bulacaksın. Bu konuda neler söylemek istersin?" sorusuna, "Adeta 'dejavu' hissediyorum. Ertuğrul hocam beni Udinese'den getirmişti. Çok başarılı olmuştuk. İnşallah burada da güzel bir sezon geçiririz" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler