Adem Büyük "TS ile Anlaştım"

Bugün oynanan Mersin İdmanyurdu – Boluspor maçı öncesi yayıncı kuruluş TRT muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Adem Büyük Trabzonspor ile anlaştığını açıkladı.Yayıncı kuruluş TRT'nin iddiasına göre Adem Büyük “Ben Trabzonspor ile anlaştım. Kısmetse seney

Adem Büyük "TS ile Anlaştım"

Bugün oynanan Mersin İdmanyurdu – Boluspor maçı öncesi yayıncı kuruluş TRT muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Adem Büyük Trabzonspor ile anlaştığını açıkladı.

Yayıncı kuruluş TRT'nin iddiasına göre Adem Büyük “Ben Trabzonspor ile anlaştım. Kısmetse seneye Bordo - Mavi’li formayı giyeceğim”  dedi.

Adem Büyük 45. dakikada attığı golle Mersin İdmanyurdu’nu  Boluspor karşısında 1-0 öne geçirdi.

Boluspor karşısında Bank Asya 1. Ligde 10. golünü atan Adem Büyük 1987 Hopa doğumlu.

Futbola 2001’de Artvin Hopaspor’da başlayan Adem büyük 2002’de Arhavispor’a 2003’de ise Beşiktaş altyapısına transfer oldu.

Bir dönem kiralık olarak Akçaabat Sebatspor’da da forma giyen Adem Büyük ; Zeytinburnu, Altay, Manisaspor ve Boluspor formalarını da giydi.

Bu yıl Mersin İdmanyurdu’nun Süper lige çıkmasındaattığı 10 golle büyük payı olan Adem U18 ve U21’de 13 kez forma giydi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor