Aday yok ya da rakip yok!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi şansını değerlendirirken Türkiye'yi başarıyla temsil ettiklerini söyledi.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Lig TV'nin sorularını yanıtladı.Şampiyonlar Ligi'nde oynanan

Aday yok ya da rakip yok!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi şansını değerlendirirken Türkiye'yi başarıyla temsil ettiklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Lig TV'nin sorularını yanıtladı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan CSKA Moskova maçını değerlendiren Şener, taraftara da takımı yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

"INTER MAÇI KADERİMİZİ BELİRLER"
Şu anda 5 puanımız var. Ciddi bir grupta mücadele ediyoruz ve Türkiye'yi bence güzel temsil ediyoruz. Onlar da gol kaçırdı, biz de gol kaçırdık dün akşam. Biz de kazanabilirdik. Gruptaki bir takım Pirelli'nin takımı, diğeri Abramoviç'in takımı, biri de Fransa'nın en büyük takımlarından biri.

Bence grupta kötü bir yerde değiliz. Inter maçı gruptaki kaderi belli eder. Ayın 22'si oldukça önemli bir gün Şampiyonlar Ligi'nde bizim için. Birçok ihtimal var kalan 2 maç sonucunda ortaya çıkabilecek.

Trabzon'da dün çok güzel manzaralar vardı. Dün o seyirciyi, bayrakları görünce, “Bu takımın her sene Şampiyonlar Ligi'nde olması lazım” diye düşünüyorsunuz. Hak ediyor bu takım ve bu şehir buralarda olmayı. Teşekkür ederiz taraftarımıza.

ZOKORA'YI ALANDAN ALLAH RAZI OLSUN!” DEVAMI SAYFA 2'DE...

Zokora çok başarılı bir oyuncu. Çok tecrübeli. Rakibi oyundan attırıyor, top tutarak takımı rahatlatıyor. Çok tecrübeli bir oyuncu ve faydalı oluyor. Transferini yapanlardan Allah razı olsun! Benim de emeğim var azıcık...

Şehirde bazı eksiklerimiz var, biz bunları gördük. Karşılamada ve uğurlamada eksikliklerimiz var bunları gördük. Trabzonspor'un bu anlamda şehre de katkısı büyük. Hem maddi hem manevi açıdan çok şey kazandığımıza inanıyorum.

"HERKES HESAP YAPIYOR"
Burak'ın ismi o kadar çok öne atıldı ki rakibimiz de Burak'ı kilitledi. Saklayacak halimiz de yok tabi ki adamı. Teknik bir sorun bu. Çözüm bulmak lazım. Bana göre Burak deplasman maçlarında daha başarılı olur.

Hoşuma giden şeyler oldu tabi ki. Bugün Türkiye bizden bahsediyor mecburen. Herkes hesap yapıyor. Yoksa gazetenin 4'te 1'inde bir yerde Şampiyonlar Ligi sonuçlarını görürüz. Şimdi Lille'e nasıl gidelim, hangi şehir üzerinden uçalım onu düşünüyoruz. Bunlar güzel şeyler.

"7 BİN KİLOMETRE FAZLA YOL YAPIYORUZ" DEVAMI SAYFA 3'TE...

Biz diğer takımlara nazaran daha dezavantajlıyız. 2 günde bir maç yapıyoruz. Avrupa bunu yapıyor ama biz yeni yapıyoruz bunu. Bir maçın yorumu bitmeden diğerini oynuyoruz. Bugün işte daha dünü tam yaşamadan bir sonraki maç için hazırlanmaya başladık. Yorucu oluyor.

Bizim tüm ligden bir farkımız var. İstanbul takımlarına nazaran yılda 7 bin kilometre fazla yol yapıyoruz. Bunun maliyeti de yükseliyor. Ben buradan Lille'e 4 saatte gidiyorum, İstanbul'dan 3 saatte gidiliyor... Bu da benim kabahatim değil tabi ki. Şehirde bazı arkadaşlar bunu da benim kabahatim sanabilir, “Neden şehri buraya koydunuz!” demesinler de bize...

O SÖZÜ NEDEN DEDİ?
“Beni kimse deviremez” dedim son röportajımda doğrudur. Çünkü aday yok ya da rakip yok... Çok önemli bir durum ortaya çıkmadığı sürece ben gençlerin gelmesi taraftarıyım. Benim ve benden önceki jenarasyon bu işe heves etmesin. Kendilerine çok iyi baksalar bile heves etmesinler.

Bu iş 40'lı yaşlarda yapılacak, tempolu yapılacak bir iş. Bankada parası olan yönetici değil, genç ve eğitimli yöneticiler gelmesi lazım. 3 sene sonra olmaz da 5 sene sonra olur. Bu takımı buralara oturtmak lazım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor