Adanaspor'dan 3.transfer

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Brezilyalı Vinicius Jose Ignacio Didi ve Renan Foguinho'u transfer etti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, futbolcular Didi ve Foguinho, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.  Brezil

Adanaspor'dan 3.transfer
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Brezilyalı Vinicius Jose Ignacio Didi ve Renan Foguinho'u transfer etti.
 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, futbolcular Didi ve Foguinho, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. 
 
Brezilya Paulista A1 Ligi'nde Osasco Audax takımında forma giyen Didi ve aynı ligdeki XV De Piracicaba takımında oynayan Foguinho, Çatalan Tesislerinde antrenmana çıktı.
 
Asbaşkan Hamza Akgül, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Didi ve Foguinho'nun takıma faydalı olacağına inandığını kaydetti. Nduka ile birlikte 3 yabancı futbolcularının olduğunu aktaran Akgül, iki yabancı oyuncu transferi daha yapacaklarını belirtti.
 
Yeni transfer Didi ise turuncu-beyazlı takım ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirterek, "Adanaspor ile hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Savunmanın göbeğinde, sağ bekte ve gerekirse ön liberoda da oynayabiliyorum. Adanaspor için en iyisini yapmaya çalışacağım" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Foguinho ise takımda herkesin kendilerine sıcak davrandığını anlatarak, Adanaspor'un başarısı için çalışacaklarını bildirdi. Hedeflerini Adanaspor ile gerçekleştirmek istediğini vurgulayan Foguinho, "Amacımız Adanaspor'u Süper Lig'e taşımak olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler