Adanaspor Trabzonspor

Adanaspor Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, maç öncesi durum ne? İşte detaylar Ziraat Türkiye Kupası'nın F grubunda lider Trabzonspor deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp y

Adanaspor Trabzonspor

Adanaspor Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, maç öncesi durum ne? İşte detaylar

Ziraat Türkiye Kupası'nın F grubunda lider Trabzonspor deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek onun yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Ejder Yapıcı yapacak. Saat 19.00'da başlayacak maçı A Spor canlı olarak yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde F grubunda Trabzonspor 9 puanla zirvede yer alırken Adanaspor 4 puanla 2. sırada bulunuyor. Aynı grupta Gaziantepspor 2 puanla 3. sırada bulunurken Nazilli Belediyespor 1 puanla son sırada yer alıyor.

Trabzonspor ile Adanaspor arasında oynanan grubun ilk maçında bordo mavililer sahadan 3-0 galip ayrılmayı başarmıştı. Öte yandan iki takım bugüne de toplam 68 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor rakibine 29 galibiyetle üstünlük kurarken Adanaspor 10 kez kazandı ve 9 maç berabere sonlandı. Adanaspor ev sahipliğinde oynanan 23 karşılaşmanın 10'unu misafir takım kazanırken ev sahibi 9 kez galip geldi 4 maçta eşitlik bozulmadı.

Muhtemel 11'ler;

ADANASPOR: Mert, Emre, Merthan, Canberk, Didi, Samican, Nduka, Tevfik, Renan, Ergin, Gueye

TRABZONSPOR: Uğurcan, Salih, Aykut, Mustafa, Yusuf, Okay, Aytaç, Soner, Deniz, Özer, Muhammet

TEKELİOĞLU'NDAN REVİZYON

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu hem asları dinlendirmek hem de hafif sakatlığı bulunan oyuncuları riske etmemek için Onur Kıvrak, Stephane Mbia, Luis Pedro Cavanda, Erkan Zengin, Mehmet Ekici ve Marko Marin’i bu deplasmana götürmedi. 

Cardozo’nun yokluğunda şans bulduğu Adanaspor mücadelesinde yine golünü atan Muhammet Beşir, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamıştı. 19 yaşındaki futbolcunun bugün ilk 11’de sahaya çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun oyuncusuyla özel bir görüşme yaptığı ve “Herkesin gözü senin üzerinde. Çok iyi konsantre ol. Önemli olan gol atman değil, giyeceğin formanın hakkını sonuna kadar vermen” dediği belirlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler