Adanaspor Nazilli Belediyespor

Adanaspor Nazilli Belediyespor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylarZiraat Türkiye kupası F Grubu ikinci maçında Adanaspor Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadında oynanacak olan müsabakayı Erkoç D

Adanaspor Nazilli Belediyespor

Adanaspor Nazilli Belediyespor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Ziraat Türkiye kupası F Grubu ikinci maçında Adanaspor Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

5 Ocak Fatih Terim Stadında oynanacak olan müsabakayı Erkoç Doğan yönetecek. Doğan'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Ufuk Uğurlu yapacak. Saat 18.00'de başlayacak karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde Adanaspor gruptaki ilk maçında Gaziantepspor ile berabere kalmış ve aldığı 1 puanla 2. sırada yer alıyor. Nazilli Belediyespor ise Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu. Ege temsilcisi bu sonuçla grupta son sırada bulunuyor.

Adanaspor ile Nazilli Belediyespor bugüne kadar 4 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların hepsini Nazilli Belediyespor kazandı. Ev sahibi Adanaspor son oynadığı karşılaşmada Evinde Karabükspor'u 3-0 ile geçerken Nazilli Belediyespor deplasmnada Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor