Adana Demirspor'dan 1461 Trabzon'a şike cevabı!

Adana Demirspor 1461 Trabzon'un açıklamalarına cevap verdi.   PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor maçı öncesi, Hıradağı yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon’un basın sözcüsü Adnan Tonyalı’nın, “Kader maçları oynanacak. Adana De

Adana Demirspor'dan 1461 Trabzon'a şike cevabı!
Adana Demirspor 1461 Trabzon'un açıklamalarına cevap verdi.
 
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor maçı öncesi, Hıradağı yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon’un basın sözcüsü Adnan Tonyalı’nın, “Kader maçları oynanacak. Adana Demirspor böyle bir ortamda 8 futbolcusunu Şanlıurfa’ya götürmüyor. Adana Demirspor’a sormak istiyorum. 8 futbolcunun maça götürülmemesi sportif hukukta nedir? Şike midir, teşvik midir?” sözleri ile kulüplerini suçladığını belirtti. Hıradağı, “1461 Trabzon’un basın sözcüsü Adnan Tonyalı, öncelikle bizi suçlamadan önce öz eleştiri yapıp, kendileri için final niteliğindeki kendi sahalarında oynananDenizlispor karşılaşmasında aldıkları 3-0’lık mağlubiyeti sorgulamalılar. Şanlıurfaspor karşılaşmasındaki kadromuzla ilgili ise Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural’ın inisiyatifinde oluşturulan kadronun nedenleri çok açık. Aylardır ilk 11’de oynayan futbolcularımızın, kulübümüz için hayati önem taşıyan ve perşembe günü oynanacak play-off maçı için dinlendirilmek istenmesi kadar doğal bir şey yoktur. Kaldı ki, Şanlıurfaspor maçında forma giyecek oyuncularımızın da birçoğu Süper Lig’de oynamış kaliteli oyunculardır. Bunu ‘sportif hukuk ve ahlak’ konusu ve sorunu yaparak, bizi eleştirenleri şiddetle kınıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor