Adana Demirspor Samsunspor'u devirdi

PTT 1. Lig'de 19. hafta maçında Adana Demirspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla ev sahibi Adana Demirspor oldu. Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golü 81. dakikada frikikten Tiago Be

Adana Demirspor Samsunspor'u devirdi

PTT 1. Lig'de 19. hafta maçında Adana Demirspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla ev sahibi Adana Demirspor oldu.

Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golü 81. dakikada frikikten Tiago Bezerra kaydetti. Adana Demirspor ile ikinci maçına çıkan Brezilyalı isim, bu golle kritik galibiyette önemli rol oynadı.

Öte yandan karşılaşma sırasında yaklaşık 10 dakika elektrik kesintisi yaşandı. Bu sırada Adana Demirsporlu taraftarlar telefonlarının ışıklarını açtı.

Adana Demirspor galibiyetinin ardından puanını 32'ye yükseltti ve maç fazlasıyla lider oldu. Samsunspor ise 22 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor