"Adalet yerini buldu!

 Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçe maçında çıkan olaylar yüzünden verdiği 5 maçlık cezayı 3'e indirmesi, Trabzonspor yönetimini memnun etti. SÜRPRİZ DEĞİL Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dola

"Adalet yerini buldu!
 Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçe maçında çıkan olaylar yüzünden verdiği 5 maçlık cezayı 3'e indirmesi, Trabzonspor yönetimini memnun etti.
 
SÜRPRİZ DEĞİL
 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı verdiği 5 maçlık cezanın 3'e indirmesi konusunu değerlendiren Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yeni kararın sürpriz olmadığını vurgularken şunları söyledi:
 
"ADALET YERİNİ BULDU, DİYEBİLİRİZ"
 
"Avni Aker’de yaşananlardan daha kötülerinin olduğu maçlarda daha az ceza verilmişti. Şimdi, Adalet yerini buldu diyebiliriz. Ancak Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında da kötü tezahüratlar nedeniyle toplamda 2 maç daha ceza almıştık. Bu cezalardan birisini çektik. Şimdi 4 maç cezamız var. Bu da gelecek sezon bir maçımızı yine seyircisiz oynayacağız anlamına geliyor. Taraftarlara kavuşma süremizin uzaması bizi üzdü."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor