Adalet istiyorsanız fenerleri söndürün!

Haber61.Net - Spor Servisi - Şike sürecinde yapmış olduğu açıklamalar ve yayınlamış olduğu belgelerle Türkiye Gündeminde yer tutan Mehmet Baransu şike sürecinin en derin ayrıntıları ile anlattı. Baransu'nun bu iddiaları Türkiye'yi sallar. Bu ülkeye adalet

Adalet istiyorsanız fenerleri söndürün!

Haber61.Net - Spor Servisi - Şike sürecinde yapmış olduğu açıklamalar ve yayınlamış olduğu belgelerle Türkiye Gündeminde yer tutan Mehmet Baransu şike sürecinin en derin ayrıntıları ile anlattı. Baransu'nun bu iddiaları Türkiye'yi sallar. Bu ülkeye adalet gelecekse çakma fener sönecek diyen Baransu, " Şimdi F. Bahçe'nin yapmış olduğu adalet için bir fenerde sen yak sözleri çok komik. eğer bir adalet olacaksa çakma fenerler sönecek ki olsun.  önce F. Bahçe gidecek 2010 - 2011  yılında ki kupayı alacak ve Trabzonspor'a verecek sonrasında çıkacak adalet eylemi yapacak."şeklinde konuştu

OPERASYON GEÇ BAŞLADI

Operasyon geç başladığını iddia eden Baransu, " Başbakan Kendine yakın bir ismi Fenerbahçe'nin başına getirmek istiyordu. Şike operasyonu ligin hemen sonunda yapılacaktı. 2011 yılında lig bitmeden hemen operasyon yaparak şike sürecini bitirmek istediler. ligin bitmesi beklenirken başbakan bu konuya itiraz etti. "Hayır dedi seçimden etkileniriz." dediler. Başbakan bu operasyonun zamanını durdururken Aziz Yıldırım beraberinde Alex'i de alarak doğru Ankara'nın yolunu tuttu ve başbakanın yanına gitti. hepiniz hatırlayacağınız gibi orada forma hediye ettiler başbakana."dedi.

NTV'NİN SAHİBİ F. BAHÇE BAŞKANI OLACAKTI

Baransu, " Bu durumun sonrasında Başbakan F. Bahçeyi kontrol altına almak istedi. Başbakan Mehmet Ali Aydınlar'ı işaret etti. Bu durum karşısında Aziz Yıldırım çok sinirlendi ve Başbakan'a küfür etti. Başbakan'da bu durumu görünce çok sinirlendi ve operasyona başlayın ifadesini verdi. Operasyon Pazartesi olacaktı Pazar günü oldu. Başbakanın Fenerbahçe planı Ferit Şahen'i düşünüyor. Ferit bey başbakana ittiat ediyordu ve onu oraya koymak istiyordu. Böylelikle F. Bahçe'yi arkasına alacaktır."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor