'Adalet er yada geç tecelli eder'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son dakikaya kadar ciddiyet içerisinde mücadele edeceklerini belirterek, "Futbolun saha içerisinde sonuçlanmasını doğru buluyoruz. Aksini düşünmek dahi istemiyoruz. Yapılanlar karşısında dik durmaya devam edeceğiz

'Adalet er yada geç tecelli eder'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son dakikaya kadar ciddiyet içerisinde mücadele edeceklerini belirterek, "Futbolun saha içerisinde sonuçlanmasını doğru buluyoruz. Aksini düşünmek dahi istemiyoruz. Yapılanlar karşısında dik durmaya devam edeceğiz. Adalet er ya da geç bir gün tecelli eder" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nde 2010 - 2011 sezonuna yarın akşam oynayacağı Karabükspor maçıyla veda edecek olan Trabzonspor'da şampiyonluk inancı yüksek. Şampiyonluk kutlamalarına katılmaları için tüm futbolcularını Karabük'e getirten Şenol Güneş, oyuncularını yüksek motivasyon ile hazırladı. Sivasspor'un Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almasını bekleyecek olan bordo - mavili takımın tecrübeli çalıştırıcısı, "Biz kendi işimizi yapalım. O kupayı hak ediyoruz. Bu hasrete son vermeyi çok istiyoruz ve umarım bu bize nasip olur" diye konuştu.

 

"KADROMUZA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Kulüp dergisindeki yazısında çok önemli açıklamalarda bulunan Güneş, ligin başından itibaren hep aynı mesajları vermeye dikkat ettiklerini belirterek, "Türk futbolunda sürekli adaletin hakim olması gerektiğini vurguladık. Bu beklentimiz yine sürüyor. Trabzonspor camiasının birer ferdi olarak hepimiz sakin, sabırlı ve inançlı duruşumuzu bozmamalıyız. Bizlere özelikle 2 sezondur önemli sevinçler ve heyecanlar yaşatan bu kadromuza sahip çıkmalıyız" dedi.

 

"DÜRÜST, CESUR VE İLKELİ FUTBOL BİZİM MİSYONUMUZDUR"

Geçen süre içerisinde çok ciddi emek verdiklerini ifade eden Güneş, şöyle konuştu: "Sezonun son maçının son dakikasına kadar aynı ciddiyetle çalışmaya da devam edeceğiz. Hep altını çizdiğimiz gibi dürüst, cesur, ilkeli futbol bizim misyonumuzdur. Bu felsefemizden taviz vermedik, vermeyeceğiz. Büyük taraftarlarımızdan beklentimiz, dün olduğu gibi bugün de yarın da takımlarına sahip çıkmaları. Bizi desteklemeleri ve güvenmeleri. Bu konuda onlara olan inancımız çok yüksek."

 

"SÖYLEYECEK BİRKAÇ ÇİFT LAFIMIZ VAR"

Bu yıl da gelecek yıllarda ülke futbolunun gururu olacaklarını vurgulayan Güneş, "Trabzonspor, camiasıyla birlikte, yapılanlar karşısında dik durmaya devam edecektir. Dışımızda gelişen hiçbir olayın bizi yanlışa sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Futbolun saha içerisinde sonuçlanmasını doğru buluyoruz. Aksini düşünmek dahi istemiyoruz. Mutlaka bizim de yaşananlar karşısında söyleyecek birkaç çift lafımız vardır. Günü geldiğinde bunları da seslendireceğiz. Adalet er yada geç bir gün tecelli eder" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler