Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye kıyak

İngiltere'de kulüp alanAcun Ilıcalı, Fenerbahçe'den transfer yaparak sarı lacivertlilerin kasasını dolduruyor. Bu durum sosyal medyada "Acun Fenerbahçe için kulüp almış" şeklinde yorumları da beraberinde getirdi.

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye kıyak

Fenerbahçe'ye yaptığı katkılarla bilinen Acun Ilıcalı İngiltere'de Hull City takımını satın almıştı. Ilıcalı'nın ilk işi Fenerbahçe'den iki transfer birden yapmak oldu.

Fenerbahçe'de Allahyar ve Miha Zajc'a Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City talip olurken, sarı-lacivertlilerin bu satışlardan önemli bir geliri kasasına koyacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN KASASI DOLACAK
Ajansspor'un haberine göre, Sarı-lacivertli takım, bu iki oyuncu için İngiliz ekibinden 7 milyon Euro (110 milyon TL) bonservis bedeli alacak. 

Öte yandan bu transfer hamlesi sosyal medyada şüphe uyandırırken Acun Ilıcalı'nın yine Fenerbahçe'ye katkı sağlamak için attığı bir adım olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor