Abdullah Avcı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konuştu.Spor Toto Süper Lig’de ikinci hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, zorlu

Abdullah Avcı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, zorlu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Webo ile başlayan Avcı, "Pierre Webo kariyerli bir futbolcu. 8 senedir İspanya'da ve en son Mallorca'da oynadı. Bir senedir takip ettiğimiz futbolcuydu. Listemizdeki 5-6 oyuncu içinde liste başındaydı. Sezona iyi başladı, iyi gidiyor ve bu bizim için sevindirici. Sezon başına 750 bin Euro'ya oynuyor. Bonservisi de o kadar. 3 senelik mukavelemiz var. Adaptasyon sürecini atlattı ve parasını iki maçta çıkarttı diyebiliriz" diyerek futbolcusuna övgüler yağdırdı.

Oyunu sertleştirmediklerini ve kimse için çalışmadıklarını ifade eden Avcı, "Bu ülkeyi seviyoruz. Bu ülke için çalışıyoruz. Sahada oyunu kandırmıyoruz. Sezon yeni başladı. Herkes fair-play ruhunda oynuyor. Daha sonra sataşmalar başlıyor. Herkes kendi takımına bakmalı. Sorunu kendi takımında aramalı. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz ve herhangi bir kulüp adına hareket etmiyoruz" dedi.

Maç için ise, "55 dakika dengeli oynadık. Sonrası topa sahip olamadık. Baskı yedik ama basit top kaybı yaptığımız için. Normalde bu kayıpları yapmıyoruz. Gol doğru dakikada geldi. Pas trafiğimiz tatmin etmedi. Artık hedef takım olduk. İşimiz daha zor" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler