Abdülhey de Trabzon'a geldi

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın yapılacağı tesisler tanıtıldı. Trabzon'a davet edilen ulusal gazetelerin yazarları, spor yorumcuları ve yöneticiler, sinema, müzik ve tiyatro sanatçıları ile

Abdülhey de Trabzon'a geldi

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın yapılacağı tesisler tanıtıldı.

Trabzon'a davet edilen ulusal gazetelerin yazarları, spor yorumcuları ve yöneticiler, sinema, müzik ve tiyatro sanatçıları ile çeşitli federasyonların temsilcileri, 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) yapılacağı tesislerden Söğütlü Atletizm Sahası, Tenis Kortları Kompleksi, Hayri Gür Spor Salonu, Jjimnastik Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu'nu gezdi. Gruba, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın yanısıra, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker de katıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül, Oyunlara az bir süre kaldığını hatırlattı, hazırlıkları tamamlama aşamasına getirdiklerini söyledi.

DHA Spor Servisi Müdürü Faik Gürses'in de yer aldığı grupta bulunan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi Oyuncusu Kenan Çoban ile Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demir ve basın mensupları, Hayri Gür Spor Salonu'nda basket atışı yaparken sanatçı Çoban yoğun ilgi gördü. Tesislerdeki görevlilerle istek üzerine bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Kenan Çoban, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Grup Akçaabat İlçesi'nde verilen yemeğin ardından kentten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor