A2'de Trabzonspor ne yaptı?

Türkiye A2 Ligi nefes kesen karşılaşmalar ile sürüyor. Oynanan maçlar sonunda Beşiktaş, Kartalspor, Trabzonspor ve Erciyesspor gruplarında lider durumda bulunuyor.Türkiye A2 Ligi'nde bugün 4 grupta toplam 15 maç oynandı.A2 Ligi 1.Grup karşılaşmalarında gü

A2'de Trabzonspor ne yaptı?

Türkiye A2 Ligi nefes kesen karşılaşmalar ile sürüyor. Oynanan maçlar sonunda Beşiktaş, Kartalspor, Trabzonspor ve Erciyesspor gruplarında lider durumda bulunuyor.

Türkiye A2 Ligi'nde bugün 4 grupta toplam 15 maç oynandı.

A2 Ligi 1.Grup karşılaşmalarında günün en çarpıcı skoru Denizlispor'dan geldi. Akhisar Bld.Genç ile kozlarını paylaşan Denizlispor, rakibini deplasmanda 3-1 ile geçmeyi başardı.

Göztepe deplasmanına giden Galatasaray da İzmir ekibini 2-0 mağlup etti. Bir başka İzmir temsilcisi Karşıyaka ile mücadele eden Beşiktaş da rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Grubun diğer maçında ise Bucaspor, Manisaspor'u 3-1 mağlup etti.

Alınan sonuçların ardından Beşiktaş 7 puan ile grupta lider durumda bulunurken, Galatasaray da 2 maçta 6 puan ile 2.lik koltuğuna yerleşti.

A2 Ligi 2.Grup'ta da günün dikkat çeken maçında Kartalspor, rakibi Bursaspor'u 2-0 ile geçti. İstanbul Güngörenspor deplasmanına giden Gençlerbirliği de rakibini 1-0 yendi. Grubun diğer maçında ise Tavşanlı Linyitspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenmeyi başardı.

Alınan sonuçlardan sonra Kartalspor 7 puan ile zirvede yer alırken, Gençlerbirliği de aynı puanla liderlik takibini sürdürdü.

A2 Ligi 3.Grup'ta her iki takımın da birer kırmızı kart gördüğü maçta Trabzonspor, Boluspor'u 3-2 mağlup etti. Bir başka Karadeniz temsilcisi Samsunspor, Ankaraspor'u 1-0 ile geçerken, Çaykur Rizespor da deplasmanda Giresunspor'u 3-0 yendi. Orduspor ile Karabükspor arasında oynanan mücadele ise golsüz sona erdi.

Karşılaşmalar sonunda 3 maçta 9 puana ulaşan Trabzonspor zirvede yer aldı.

A2 Ligi 4.Grup'ta evsahibi takımların damga vurduğu maçlarda tek deplasman galibiyeti Erciyesspor'dan geldi. Kayseri ekibi, maçta Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti. Ankaragücü, Gaziantep Belediyespor'u 2-0 ile geçerken Kayserispor da Elazığspor'u 2-1 yendi. Grubun diğer maçında ise Konyaspor da Adanaspor'u aynı skorla mağlup etti.

Mücadelelerin ardından ligde 3'te 3 yapan Erciyesspor, zirvedeki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor