A2 Milli Takımı Lübnan'ı yendi!

A2 Milli Futbol Takımı, özel maçta Lübnan'ı 3-0 yendi. teknik direktör Fuat Usta, oyuncularının başarılı bir performans gösterdiğini söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fuat Usta, takıma yeni oyuncuların katıldığını

A2 Milli Takımı Lübnan'ı yendi!

A2 Milli Futbol Takımı, özel maçta Lübnan'ı 3-0 yendi. teknik direktör Fuat Usta, oyuncularının başarılı bir performans gösterdiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fuat Usta, takıma yeni oyuncuların katıldığını belirterek, "Bank Asya 1. Lig'den, Spor Toto 2. Lig'den ve Avrupa'dan oyuncularımız var ve bugün bir çoğunun ilk milli maçıydı. Oyuncularımız başarılı bir mücadele sergiledi. İlk yarıda golleri bulduk. İkinci yarıda top yine bizdeydi ama bu kez pozisyon yaratamadık. İkinci yarıda pas tempomuz düştü" dedi.

Milli futbolcu Veysel Sarı ise ilk milli maçında gol atmanın kendisi için çok onur verici olduğunu ifade ederek, "Özel maç olsa da Lübnan karşılaşmasını çok ciddiye aldık. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Takımda bir çok oyuncu yeni. Önümüzde bir Danimarka maçı var. O maçtan da en iyi şekilde çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor