A. Sebatspor'da flaş gelişme!

Zeki Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligden düşmelerinin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.  Kulüp adına çok şeyler yaptıklarını dile getiren Öztürk, "Yönetim kurulu görevde olduğu süre içerisinde kulüp adına çok başarılı

A. Sebatspor'da flaş gelişme!

Zeki Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligden düşmelerinin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

 

Kulüp adına çok şeyler yaptıklarını dile getiren Öztürk, "Yönetim kurulu görevde olduğu süre içerisinde kulüp adına çok başarılı işlere imza atmıştır. Ancak yönetim kurullarının başarısı veya başarısızlığı saha sonuçlarına endekslidir. Takımımız hiç de arzu etmediğimiz bir şekilde üçüncü lige düşmüştür" dedi.

 

Takımın düşmesinden dolayı yönetim kurulu olarak özür dilediklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

 

"Olağanüstü genel kurula gitme kararı aldık. 4 Haziran'da çoğunluğun sağlanamaması halinde 11 Haziran'da olağanüstü genel kurul yapacağız. Benim sağlığım çok bozuldu. Bu görevi sağlık nedenlerimden dolayı yürütemeyeceğim. Ama ben gönülden Sebatlıyım. Devam etmeme kararımız kulüple ilgilenmememiz anlamını taşımıyor. Maddi-manevi her zaman kulübün yanındayım. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler