A. Sebat 2 futbolcuyla anlaştı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, Gaziosmanpaşaspor'dan Şener ve Karşıyaka'dan Tolga ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Özer, yaptığı açıklamada, ligde istenilen sonuçlara ulaşabilmek için

A. Sebat 2 futbolcuyla anlaştı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, Gaziosmanpaşaspor'dan Şener ve Karşıyaka'dan Tolga ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Özer, yaptığı açıklamada, ligde istenilen sonuçlara ulaşabilmek için eksik olan bölgelere oyuncu takviyesi yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Kulüp başkanı Şenol Ayvaz'ın girişimleri sonucu Gaziosmanpaşaspor'dan Şener ve Karşıyaka'dan Tolga ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden Özer, ''Aldığımız iki sporcunun da takıma katkılarının büyük olacağını düşünüyorum. Akçaabat Sebatspor'a katkı sağlayacağına inandığımız sporcularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz'' dedi.

Öte yandan, bir süredir Antalya'da klasman grubu için hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlıların bugün son bir hazırlık maçı yaparak yarın hava yoluyla Trabzon'a döneceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor