A millilerimizde hazırlıklar sürüyor

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarına bugün saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da yaptığı idmanla devam etti.Sakatlıklarında olumlu gelişme görülen Gökhan Gönül ile Gökhan Zan ile kampa ka

A millilerimizde hazırlıklar sürüyor

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarına bugün saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da yaptığı idmanla devam etti.

Sakatlıklarında olumlu gelişme görülen Gökhan Gönül ile Gökhan Zan ile kampa katılan Arda Turan, Mehmet Topal, Sinan Bolat, Gökhan Töre de çalışmada yer aldı. Tedavisine devam edilen Servet Çetin ile antrenman sürerken, Fransa'dan gelerek kamp oteline yerleşen Umut Bulut idmana katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından, dar alanda kısa pas çalışması yapan Milliler, çift kalede taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak idmanı bitirdi.

Çalışmanın son bölümünde Cenk Tosun'un sol ayak bileğinde hafif bir burkulma oldu. Oyuncunun durumu yarın netlik kazanacağı belirtildi.

Milli Takım'ın yarın yapacağı antrenman, teknik heyetin kararı doğrultusunda Ramazan Bayramı nedeniyle iptal edildi. Oyuncular bayramın birinci gününü dinlenerek geçirecek.

A Milli Takım, Kazakistan maçının hazırlıklarını çarşamba günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da yapacağı idmanla sürdürecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor