A Milliler'den süper haber!

Tedavisi sürüyor Milliler'den iyi haber geldi... İspanya'dan sakat bir şekilde kampa katılan Aurelio'nun üzüntüsünü yaşayan teknik heyet, sağlık kurulunun müjdesiyle rahat bir nefes aldı. Mehmet Aurelio'nun yetiştirilmesi için tüm tıbbi imkanların seferbe

A Milliler'den süper haber!
Tedavisi sürüyor

Milliler'den iyi haber geldi... İspanya'dan sakat bir şekilde kampa katılan Aurelio'nun üzüntüsünü yaşayan teknik heyet, sağlık kurulunun müjdesiyle rahat bir nefes aldı. Mehmet Aurelio'nun yetiştirilmesi için tüm tıbbi imkanların seferber edildiği bilgisini veren Ay Yıldızlı ekibin sağlık kurmayları, gribal enfeksiyon geçiren Servet, sağ amt adalesinde sorun olan Gökdeniz ve ağrıları olan Emre'nin ise sahaya çıkabilecek duruma geleceği dile getirildi.

Alternatifler arttı

Ay Yıldızlı ekibin teknik direktörü Fatih Terim'in oyuncularıyla olduğu kadar sağlık kuruluyla da yakın temasta çalıştığı vurgulanırken, tecrübeli hocanın sistemini buna göre şekillendirmeye hazırlandığı bildirildi. Böylece Cumartesi günkü Ermenistan ve gelecek hafta çarşamba günü oynanacak Belçika maçları öncesinde A Milli Takımımız'daki alternatif futbolcu sayısı da artmış oldu. Şimdi Fatih Terim'in nasıl bir ilk 11 tercih edeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor