A Milliler İstanbul'da toplanıyor

2014 Dünya Kupası Elemeleri hazırlıkları kapsamında 20 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında yurt dışında kamp yapacak A Milli Takımı, yarın İstanbul'da toplanacak.Milliler, 21 Mayıs Pazartesi günü saat 11.30'da Avusturya'nın Salzburg kentine gidecek ve Leog

A Milliler İstanbul'da toplanıyor

2014 Dünya Kupası Elemeleri hazırlıkları kapsamında 20 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında yurt dışında kamp yapacak A Milli Takımı, yarın İstanbul'da toplanacak.

Milliler, 21 Mayıs Pazartesi günü saat 11.30'da Avusturya'nın Salzburg kentine gidecek ve Leogang bölgesindeki Der Krallerhof Hotel'de kampa girecek. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 22 Mayıs Salı günü TSİ 15.00'te kamp otelinde basın toplantısı düzenleyecek. 

 

-Avusturya'da 3 maç- 

Ay-yıldızlılar, hazırlık kampının Avusturya'daki bölümünde 24 Mayıs'ta Gürcistan, 26 Mayıs'ta Finlandiya ve 29 Mayıs'ta Bulgaristan ile karşılaşacak. Üç karşılaşma da Salzburg kentindeki Red Bull Arena'da oynanacak. 

Portekiz ile oynayacağı özel maç için 30 Mayıs Çarşamba günü TSİ 17.00'de Salzburg'dan Lizbon'a geçecek A Milli Takım, burada Dom Pedro Palace'de konaklayacak. Portekiz-Türkiye karşılaşması 2 Haziran Çarşamba günü Estadio da Luz'da oynanacak. 

Milliler, 3 Haziran Perşembe günü TSİ 17.30'da Ukrayna ile yapacağı müsabaka için Almanya'nın Ingolstadt kentine gidecek ve burada Marc-Aurell Spa&Golf Resort'ta konaklayacak. Türkiye-Ukrayna mücadelesi 5 Haziran Salı günü Audi Sportpark'ta oynanacak. Ay-yıldızlılar, bu maçın ardından yurda dönecek. 

 

A Milli Futbol Takımı'nın yurt dışı hazırlık kampı maç programı şöyle (TSİ): 

24 Mayıs Perşembe: 

21.00 Türkiye-Gürcistan (Red Bull Arena, Salzburg) 

 

26 Mayıs Cumartesi: 

21.00 Türkiye-Finlandiya (Red Bull Arena, Salzburg) 

 

29 Mayıs Salı: 

21.00 Türkiye-Bulgaristan (Red Bull Arena, Salzburg) 

 

2 Haziran Cumartesi: 

21.45 Portekiz-Türkiye (Estadio da Luz, Lizbon) 

 

5 Haziran Salı: 

21.00 Türkiye-Ukrayna (Audi Sportpark, Ingolstadt) 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler