A Milliler için kura çekiliyor!

2014 Brezilya Dünya Kupası eleme maçlarının grup kuraları bugün çekiliyor.TSİ 21.00’de başlayacak kura çekiminde A Milli Takımımız 2. torbada yer alacak.Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası elemelerinde grupların kura çekimi bugün Rio de Janeiro’da

A Milliler için kura çekiliyor!

2014 Brezilya Dünya Kupası eleme maçlarının grup kuraları bugün çekiliyor.

TSİ 21.00’de başlayacak kura çekiminde A Milli Takımımız 2. torbada yer alacak.

Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası elemelerinde grupların kura çekimi bugün Rio de Janeiro’da yapılacak. TSİ 21.00’de başlayacak kura çekiminde Türkiye; Fransa, Karadağ, Rusya, İsveç, Danimarka Slovenya, Sırbistan ve Slovakya ile beraber 2. torbada yer alacak ve bu rakiplerle eşleşemeyecek. Ev sahibi Brezilya’nın elemelerde mücadele etmeden doğrudan katılacağı 2014 Dünya Kupası’ndamaçlar 12 Haziran-13 Temmuz 2014 tarihleri arasında oynanacak. Kura çekiminde 5 bölgeden (Avrupa, Asya, Afrika, Kuzey ve Orta Amerika Karayipler Konfederasyonu, Okyanusya) 203 takımın mücadele edeceği gruplar belirlenecek. Milli Takımımızı kura çekiminde TFF Milli Takımlar Sorumlusu Cüneyt Tanman, AMilli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcısı Oğuz Çetin temsil edecek. Kura çekiminde Brezilyalı efsane isimler Zico, Zagallo, Bebeto, Cafu, Ronaldo’nun yanı sıra genç yıldız Neymar da hazır bulunacak.

GRUP İKİNCİLERİ PLAY-OFF OYNAYACAK

2014 Dünya Kupası’na Avrupa elemelerinden gelen 13 takım katılacak. Takımlar 9 grupta mücadele edecek ve grupların 8’inde 6, birinde 5 takım yer alacak. 9 grubu ilk sırada tamamlayacak takımlar Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanacak. Gruplarını 2. sırada tamamlayan takımlardan en iyi 8’i play-off turuna kalacak ve bu 8 takımdan 4’ü de Dünya Kupası bileti alacak. Gruplarda eleme maçları 7 Eylül 2012-15 Ekim2013 tarihleri arasında oynanacak.

MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ

1.TORBA

İspanya

Hollanda

Almanya

İngiltere

Portekiz

İtalya

Hırvatistan

Norveç

Yunanistan

 

3.TORBA

İsviçre

İsrail

İrlanda

Çek Cum.

Bosna

Belarus

Ukrayna

Macaristan

 

4.TORBA

Bulgaristan

Romanya

Gürcistan

Litvanya

Arnavutluk

İskoçya

Kuzey İrlanda

Avusturya

Polonya

 

5.TORBA

Ermenistan

Finlandiya

Estonya

Kıbrıs R. Kesimi

Letonya

Moldova

Makedonya

Azerbaycan

Faroe Adaları

 

6.TORBA

Galler

Liechtenstein

İzlanda

Kazakistan

Lüksemburg

Malta

Andorra

San Marino

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor