A Milli'ler Almanya'da

Litvanya'da düzenlenecek 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı, Beko Super Cup'a katılmak üzere Almanya'ya geldi.Uçakla Nürnberg havaalanına gelen milli basketbolcular, kendilerini karşılayan taraftarlara imza dağıt

A Milli'ler Almanya'da

Litvanya'da düzenlenecek 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı, Beko Super Cup'a katılmak üzere Almanya'ya geldi.
Uçakla Nürnberg havaalanına gelen milli basketbolcular, kendilerini karşılayan taraftarlara imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi. Milli takım kafilesi daha sonra otobüs ile turnuvanın düzenleneceği Bamberg kentinde kalacağı otele geçti.

Ay - yıldızlı ekip, 19 - 21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ve toplam 6 maçın oynanacağı Beko Super Cup 2011 turnuvasında ev sahibi Almanya, Belçika ve Yunanistan ile mücadele edecek.

A Milliler turnuvanın ilk gününde yarın TSİ 18.30'da Yunanistan ile karşılaşacak. Yarın ayrıca TSİ 21.15'de Almanya - Belçika maçı oynanacak.

A Milli Basketbol Takımı'nın da katılacağı Beko Super Cup'ın maç programı şu şekilde:

Yarın

TSİ 18.30 Türkiye - Yunanistan (CNN Türk)

TSİ 21.15 Almanya - Belçika

20 Ağustos Cumartesi

TSİ 16.00 Türkiye - Belçika (CNN Türk)

TSİ 18.30 Almanya - Yunanistan

21 Ağustos Pazar

TSİ 15.30 Yunanistan - Belçika

TSİ 18.15 Almanya - Türkiye

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler